Wednesday, February 18, 2009

Testimonials

Puan Esmawati Mohd Yatim dari Kuala Lumpur

Mengalami kecederaan di hujung tulang belakang setelah tergelincir di bilik mandi. Selama 3 minggu dia menanggung sakit dan tidur tidak lena. Terpaksa makan ubat penahan sakit selama 4 minggu disebabkan kesakitan berlanjutan di bahagian pinggang dan tulang rusuk belakang. Kesan kesakitannya hilang setelah minum MonaVie selama 4 hari..

Madam Loh Kim Mui dari Kuala Lumpur

Seorang suri rumahtangga yang mengidap sakit sendi (Artiritis) selama 13 tahun. Setelah minum M onaVie selama 1 minggu, sakit sendinya telah berkurangan dengan begitu ketara.

Madam YT Chua dari Pulau Pinang

Setiap kali bangun dari duduk atau menaikki lif beliau kerap merasa pening.Sudah bermacam ubat dan makanan kesihatan beliau telah cuba tetapi masih tiada perubahan. Setelah minum MonaVie hampir sebotol, rasa kepeningannya terus hilang.

Encik YS Gan Pulau Pinang

Beliau mengidap buasir dan sembelit sejak 2 tahun yang lepas. Terpaksa makan satu kotak ubat buasir setiap kali masalah buasir terjadi. Setelah mengamalkan MonaVie selama 4 bulan, masalah buasir dan sembelit terus hilang.

Dr. Linclon Lim dari Pulau Pinang

Seorang pesakit kencing manis. Tahap gula jatuh dari 6.4 kepada 4.1 setelah minum MonaVie dalam masa 2 hari.

Encik Ling HC Kuala Lumpur

Umur baru 26 tahun. Dia telah mengidap penyakit kulit sejak 6 tahun lepas. Selepas minum MonaVie hampir separuh botol, bahagian parut-parut yang gatal telah menjadi kering dan sembuh.

Adik Zakwan Ahmad berumur 14 tahun

...adalah pengidap asma dan lelah. Setiap kali deman, asma dan sakit lelahnya akan menjadi-jadi. Setiap kali itu juga dia terpaksa menggunakan nebulizer untuk mengurangkan tekanan. Walaupun bermacam ubat telah dicuba, asma dan lelah masih sama. Setelah minum MonaVie hampir 2 minggu, penyakit asma dan lelah semakin berkurangan.

Encik Syed Fakrulrazi Ahmad dari Kedah

Beliau mengalami sakit belakang yang agak teruk sejak 5 bulan yang lepas. Kadang-kadang kesakitan belakangnya menyebabkannya terpaksa mengambil cuti kerja. Setelah minum MonaVie hampir 2 minggu, dia mula merasakan perubahan pada sakit belakannya. Masuk bulan ke lima, sakit belakangnya boleh dikatakan hampir hilang.


Madam Ong Sway Poh dari Pulau Pinang

Seorang pesakit kanser. Dalam bulan Mei 2008, beliau telah dijangkiti virus melalui luka pada badan menyebabkannya deman panas yang berpanjangan sehingga dimasukkan ke dalam ICU. Selepas keluar dari hospital, badannya masih terlalu lemah. Selepas minum MonaVie selama satu minggu, beliau berasa lebih bertenaga dan kesihatan semakin pulih.

Puan Suriyah Mahmud dari Kedah

Beliau pengidap sakit gastrik yang serius. Setiap kali gastrik datang, seluruh badannya menjadi lemah serta perutnya seakan mahu pecah. Setelah mengamalkan MonaVie lebih kurang sebulan, masalah gastriknya boleh dikatakan hampir tiada.


Cik Nazira dari Kuala Lumpur


Beliau mengalami masaalah berat badan , selepas mengamalkan monavie selama sebulan berat badan beliau turun sebanyak 8kg untuk bulan pertama. Disamping dapat menurunkan berat badan beliau menjadi semakin bertenaga dan kulitnya menjadi semakin halus.


Encik Amri Yahaya dari Kuala Lumpur

Beliau adalah pengidap migrain dan resdung sejak 4 tahun yang lepas. Bermacam ubat serta rawatan tradisional beliau telah cuba tapi penyakitnya tetap tidak berubah. Setelah minum MonaVie selama hampir satu bulan, migraine dan resdungnya telah hilang.

Bukti pesakit kencing manis

...yang bertambah baik selepas minum jus MonaVie. Bacaan gula menrun dari 19.1 ke 13.1 selepas minum hampir separuh botol jus MonaVie.Harga Sebotol =RM125 + kos penghantaran (tertakluk kepada lokasi)

Untuk mereka yang ingin mencuba akan keberkesanan luarbiasa jus ini, sila buat pesanan dengan kami. Pesanlah Sekarang. sila hubungi


Encik Hazwan 012-3906815

atau emailkan sebarang pertanyaan serta pemesanan ke anggunbeautychannel@gmail.com
2 comments:

  1. Salam nak tanye, kes sakit lutut semua tu minum botol warna apa?

    ReplyDelete
  2. salam, isteri saya mengalami ketumbuhan tumor di otak pertanyaan saya yang mana sesuai utk dia

    ReplyDelete